Gemeentelijke Onderscheidingen voor organisatoren Tienertent

Denk hierbij aan gemeentelijke onderscheidingen e.d.
Gebruikersavatar
Henk-Willem
Moderator
Berichten: 2602
Lid geworden op: 20 Jul 2007, 08:33

Gemeentelijke Onderscheidingen voor organisatoren Tienertent

Berichtdoor Henk-Willem » 20 Jan 2019, 00:08

Tijdens de vrijwilligersbijeenkomst van carnavalsvereniging De Dwèrsklippels zondagmiddag in Café Ons Dorp heeft burgemeester Maarten Houben bij de heren Ton Visser en Helmut van der Vorst de Gemeentelijke Onderscheiding Zilver opgespeld. Beide heren zijn al jaren betrokken bij de organisatie van de Tienertent in Nuenen dat afgelopen carnaval het derde carnavalsjubileum vierde. De gemeente wil hen met de onderscheidingen bedanken voor hun jarenlange inzet voor de geweldige Tienertent.

Ton Visser is vanaf 1997 vrijwilliger in de Tienertent - deze 22 jaar is ook een jubileum - en vanaf 2008 zit hij in de commissie. Visser houdt zich vooral bezig met de algehele veiligheid. Ook is hij jaren zwarte piet geweest in Nuenen en voorzitter van het sinterklaascomité. Hij was ook voorzitter van de commissie wagenbouw jeugdcarnaval.

Helmut van der Vorst is vanaf 2001 tot op de dag van vandaag ook een zeer actief commissielid. Na 14 jaar lid te zijn van de commissie werd hij 4 jaar geleden de voorzitter van de commissie Tienertent. Een van de veranderingen die hij daarbij heeft doorgevoerd is het gebruik van sociale media. Om de jeugd van informatie te voorzien vooraf. En om tijdens carnaval met vele posts iedereen te laten zien hoe gezellig het binnen is.

Voordat het feest in de tent losbarst besteedt Van der Vorst heel veel tijd aan het eigenhandig in orde maken van alle passe-partouts en dag- en personeelspassen. Van der Vorst is vanaf de eerste dag van de opbouw dag en nacht in de Tienertent aanwezig.

BRON: https://www.ed.nl/nuenen/gemeentelijke- ... ~a3e663e7/
04-03-18
Bijlagen
2018-03-04 - Gemeentelijke Onderscheiding Zilver  Nuenen Ton Visser en Helmut van der Vorst.jpg
Met vriendelijke groeten,
Henk-Willem
Lid van: SRO, SKF, MEDEC, AFP #41, DGO #3009, OMSA M#8014

Terug naar “Overige Nederlandse onderscheidingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten